Træningsrum på hoteller – Hvor meget træningsudstyr bør der være?

Træningsrum på hoteller – Hvor meget træningsudstyr bør der være?

På mange hoteller er der nogle træningsrum med træningsudstyr så man kan holde sig en smule i form mens man er boende på hotellet, uanset om man er på ferie eller på forretningsrejse. Men hvor meget udstyr bør disse træningsrum indhold på sådan et hotel og hvordan kan du træne i dem? Det får du nogle tips til i denne artikel. Se også en oversigt over hoteller her hos BT.v

Træningsudstyr på hoteller

Når du først besøger et træningsrum på en af de hoteller du skal bo på, så skal du lige tjekke om der er nogle håndvægte, en stang med vægtskiver og en bænk at ligge på. Hvis du har disse 3 ting, så kan du faktisk nemt få trænet hele kroppen, hvis du er en smule kreativ. Hvis du er en smule i tvivl om alle de forskellige muskelgrupper og øvelser, så kan du se denne oversigt over dine muskler i kroppen hvor du kan finde en masse forskellige øvelser til de muskelgrupper hver især.

Du bør træne bådeoverkrop og underkrop

Når du træner på hotellet, så er der som sagt mulighed for at træne hele kroppen med overstående udstyr, så det er vigtigt at du får trænet det hele også. Mange vælger at droppe bentræningen, hvilket er en skam da ben er en utrolig vigtig kropdel at få trænet, da dens muskelmasse er 50 % af muskelmassen i din krop. Derudover vil din krop også udskille mere testosteron når du træner ben, hvilket gør at hele din krop vokser mere, og dine muskler vil restituere hurtigere end de ellers ville.

Sørg for at kosten er iorden

Det er meget vigtigt at du får trænet selvom du er på ferie, men det er mindst lige så vigtigt at du får spist ordenligt. Derfor bør du sørge for at få en masse frugt og grønt på ferien også, da din krop har brug for en masse vitaminer og mineraler uanset hvor du befinder dig.

Hvis du er på ferie og er i et varmt land, så er det ikke sikkert at du lige ved præcist hvor mange kalorier der er i en papaya, så derfor kan du bruge en kalorietabel til frugt hvor du kan se præcist hvor meget de forskellige frugter indeholder. Skal du have flere træningstips så kan du finde et træningsprogram og træningsråd på fitone.dk som vi har brugt som kilde.

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *