Rengøring på hotelværelser – Så rent kan du forvente der er

Rengøring på hotelværelser – Så rent kan du forvente der er

Har du været på et hotelværelse i Danmark eller i udlandet, og oplevet at det ikke helt lever op til dine forventninger. Her i artiklen vil vi fortælle lidt om hvad du kan forvente på sådan et hotelværelse i forhold til rengøringen, og hvordan rengøringspersonalet griber opgaven an. Men du kan forvente at de fleste hoteller enten har en hel rengøringsstab eller har ansat et firma som dette til at stå for alt rengøring på hotellet, så der kan godt forventes at det er i tip top stand.

Så rent bør værelset være

Når du besøger dit hotelværelse for første gang, så har rengøringspersonalet haft den store rengøring af hotelværelset. Det betyder at her skal de være utrolige grundige, og da nogle hoteller har en berøringsfri spritdispenser på værelserne eller udenfor, så kan du også godt forvente at rengøringspersonalet har været effektive med rengøringen, da disse hoteller typisk har ekstra strenge regler indenfor hvor rent der skal være på værelserne og selve hotellet.

Du kan forvente at der er kommet nye lagner på sengene og de ligger helt spredt ud over sengen uden folder. Derudover så kan du også forvente at der er blevet lagt nye håndklæder, og ofte er det god kostume at der ligger et stykke sæbe ved vasken samt 2 til 4 glas til at drikke vand af, eller skylle munden efter tandbørstning.

Noget som er vigtigt når du besøger et hotelværelse, er også at er fyldt op af toiletpapir på badeværelset, så man har rigeligt til den periode som man har lejet værelset i. Det er et krav at er opfyldt toiletpapir i holderen, så der er mere end nok til de personer som bor på værelset.

Hvilke rengøringsmidler bruges der?

Når der bliver gjort rent på hotelværelserne, så bliver der brugt en del forskellige rengøringsmidler, som har til formål at sørge for at værelset virker så godt som nyt til hver eneste gang der kommer nye gæster, eller når værelset er blevet gjort rent i løbet af opholdet. Derfor er det også vigtigt at de bruger en blanding at velduftene rengøringsmidler men også effektive rengøringsmidler. De bruger ofte en melaminsvamp til badeværelset, da de er ekstra gode til at tage overfladerne og fjerne rester af sæbe og tandpasta som kan være relativt svære at få fjernet resterne af.

Derudover så bliver der også støvsuget, så der ikke ligger støv og fnullermænd på gulvet, og hvis gulvet er af sten / klinker så bliver gulvet også vasket med sæbevand og at sikre at alt er fuldstændig rent. Der er en masse rengøringsmidler der bliver brugt og hvis du vil læse hvordan de alle sammen fungere og hvad formålet er med dem, så kan du besøge rensning.dk for at læse en uddybelse.

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *