Sådan får du sikkert internet med VPN på ferien

Sådan får du sikkert internet med VPN på ferien

Uanset hvor du befinder dig i verden, så bør du sikre at dit internet er sikkert, ligesom du gerne vil låse døren til dit hotelværelse. Derfor er det vigtigt at du sikre din internetforbindelse under hele din ferie, præcist som du ville låse døren, fordi du ikke ønsker at nogen uvedkommende kommer ind. Med en VPN tjeneste, så er dette muligt, og jeg vil rende igennem mulighederne for at sikre dit internet, skjule din IP adresse og hvad en VPN præcist er i denne artikel. Nå ja, og hvordan du også kan få mulighed for at se streamingtjenesten Netflix til kun 17 kroner. Men lad os

Hvad er VPN?

VPN er et virtuelt privat netværk, som mest af alt er kendt for at kunne skjule sine brugers ip adresse, og som man ofte bruger for at se streaming tjenester fra andre lande, eller indhold som er geografisk blokeret.

Når man bruger VPN, så bliver ens internetforbindelse dirigeret igennem VPN tjenesten, som betyder at når du besøger en hjemmeside, så vil VPN tjenestens servere blive vist i stedet for din egen personlige server, hvilket betyder at du vil få din egen IP adresse skjult.

Hvorfor bruge VPN?

Årsagen til at du bør bruge VPN for at sikre at dine oplysninger ikke bliver tilgængelige for folk som vil misbruge dine informationer. Når du bruger en hjemmeside, så vil alle dine oplysninger nemlig være tilgængelige for denne hjemmeside, hvilket betyder at den faktisk registrere alle oplysninger om dig. Normalt så skal man ikke bekymre sig om dette, men der findes desværre online kriminelle som gerne vil misbruge disse oplysninger og bruge dem til at stjæle kreditkortoplysninger eller hacke din computer. Derfor kan du undgå at dette sker med VPN hvilket naturligvis er en god ide. Du kan finde nogle af de bedste VPN tjenster her

Hvordan bruger du en VPN tjeneste på ferien?

Der er er mange der gerne vil bruge VPN på deres ferie og det er der nogle bestemte gode grunde til, som jeg vil dele med dig her. Men inden jeg gør det, så vil jeg understrege at du bør tage online sikkerhed seriøst, da det bliver et støre og større problem dag for dag, da hackere bliver bedre og bedre til at bruge de forskellige smuthuller der er på nettet, til at misbruge andres oplysninger.

Men der er også andre gode grunde til at bruge VPN som jeg vil nævne her.

Se dansk tv i udlandet med VPN

Når man er på ferie, så er der mange der bruger nogle af de lidt mere stille aftner til at se lidt dansk fjernsyn, streame danske serier eller lignende på nogle af deres streaming tjenester. Men det er ofte ikke muligt da deres indhold er geografisk blokeret, hvilket betyder at du kun kan se det i Danmark. Eksempelvis så kan du få en guide til at se TV 2 Play i udlandet eller Viaplay i udlandet hvilket mange gerne vil.

Her kan du bruge VPN til at se de forskellige streamingtjenester, og logge på en server som er i Danmark, selvom du er i udlandet.

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *