Se TV2 play i udlandet med VPN

Kunne du godt tænke dig at se dansk tv på din ferie, så du i løbet af ferien kan holde dig opdateret på de forskellige ting og nyheder der sker i Danmark, og måske også se nogle danske film eller serier på de aftner som ikke er så gode til at være udenform.

Men når du skal på ferie og tænder op for din bærbare computer eller din Ipad for at se nogle af disse streaming tjenester, så sker der pludseligt noget. Der står at indholdet er blokkeret og derfor kan du ikke få adgang til det.

Løsningen på dette problem? VPN.

Men hvad er VPN og hvordan fungere det? Det får du svaret her i artiklen, så du kan se TV2 Play i udlandet.

Hvordan fungere VPN?

Med en VPN kan du logge på en server som VPN tjenesten ejer. Dette fungere igennem en software du downloader på din computer, telefon, ipad eller bærbar og derefter vil du helt automatisk, når du går på internettet, blive dirigeret igennem den VPN tjeneste du har valgts server, hvorefter de forskellige hjemmesider du besøger kun vil kunne se VPN tjenestens serveres adresse.

Det betyder at du vil kunne skjule din IP adresse og derefter kunne være fuldstændig anonym på internettet, så du slipper for at få fremvist dine personlige informationer for de forskellige hjemmesider. Du kan se de bedste VPN tjenster her hos VPN-zone som har lavet en test af VPN.

Se dansk TV i udlandet med VPN

Se TV2 play i udlandet med VPN

Når du bruger VPN så vil du kunne logge på en dansk server, for derefter vil du kunne logge ind på din streaming tjeneste og se dine yngligs programmer uden at døje med blokerede indhold. Du kan også se netflix med VPN i danmark hvor du faktisk kan få adgang til det amerikanske indhold som cirka er 5-6 gange så stort som det danske indhold.

Alt du skal gøre er at købe en VPN tjenste som koster omkring 20 kroner om måneden. Derefter logger du ind eller opretter en konto hos Netflix. Nu vil du få adgang til alt det amerikanske indhold med VPN.

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *