Invester i hoteller med crowdfunding og crowdlending

Invester i hoteller med crowdfunding og crowdlending

Kunne du godt tænke dig at være medejer af et hotel og på den måde investere i et hotel? Det er faktisk muligt selvom du ikke har millioner på kontoen, fordi der findes noget som hedder crowdfunding eller crowdlending, hvor du sammen med en masse andre investorer går sammen om projekterne, og på den måde kan komme i gang for meget få penge i forhold til hvis du skulle stå med finansieringen selv.

Lad os grave dybere i hvad det er og hvordan du kan komme i gang.

Invester i ejendomme

Vil du gerne investere i ejendomme, men har ikke millionerne det kræves for at komme i gang? Så findes der crowdfunding platforme som Kameo som giver dig mulighed for at komme i gang for kun 500 kroner. Uanset om du investere i ejendomme og projekter som koster mange millioner som eksempelvis hoteller, så kan du gøre det, uden at skulle have mere end 500 kroner at lægge ud med.

Når du investere i ejendomme igennem en crowdfunding platform, så vil du få månedlige tilbagebetalinger, hvilket du også ville have gjort hvis du havde din egen.

Invester i crowdlending

Du kan også vælge at investere i crowdlending, som lidt er en anden genre, men hvor du kan gøre det samme som med crowdfunding. Når du investere i crowdlending, så investere du i forbrugslån som den primære aktivitet, men der findes også virksomheder som søger finansiering til eksempelvis hoteller og boliger, som kræver større kapital indskud. De mest almindelige platforme til crowdlending er Mintos og Fast Invest som begge to har muligheden for at finansiere større lån, men det er dog primært de mindre lånetyper de tilbyder at man kan investere i.

Hvor meget kan man tjene på crowdlending?

Hvis du investerer i crowdlending og crowdfunding, så kan du godt forvente at afkastet er i den høje ende. Det betyder at du godt kan forvente at det er over 10 % om året, hvilket er meget højt taget i betragtning af hvor lille risikoen er ved denne type investering. Derfor skal du dog stadig ikke investere for lånte penge, da det giver dig en meget større risiko, hvilket er unødvendig. Nogle platforme tilbyder afkast som er højere, men hvis du vil investere i nogle af de større projekter, så er det nok maksimalt 10 % man kan forvente at få i afkast. Hvis du vil læse mere omkring crowdfunding og crowdlending, så findes der en dansk hjemmeside der kun skriver omkring dette som hedder crowdlendingdanmark.dk

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *