Må man tage hund med på ferien? Få svaret her

Skal du ud og rejse, og har du en hund, som du overvejer om du må tage med på hotellet, så skal du læse vores artikel, så du kan blive klogere på hvilke regler der gælder, og om det er ok at tage din hund med på din ferie.

Er det i orden at medbringe sin hund på hoteller?

Det er meget forskelligt hvilke regler der gælder på alle de forskellige hoteller, og det er derfor vigtigt at du husker at kontakte det konkrete hotel for at finde ud af om du må tage din hund med.

Langt de fleste hoteller tillader ikke at man har en hund med på hotelværelset. Det er der flere årsager til ikke er tilladt.

En af disse årsager er at en hund kan skade de forskellige møbler der er på hotelværelset. Dette er hotellerne naturligvis ikke interesserede i, hvilket også gør at det er et problem som de ikke tillader.

Derudover så kan en hund også komme til at larme og gø, hvilket kan blive et problem for de andre gæster på hotellerne.

Må jeg tage på ferie med min hund?

Ja, du må meget gerne tage din hund med på ferie, da du selv bestemmer hvor du medbringer din hund. Selvom du ikke må have den med på et hotel, så må du gerne tage den med på ferien, men du skal bare være sikker på at det sted du bor, giver dig mulighed for at medbringe en hund.

Hvad skal du huske?

Der er mange ting du skal huske når du skal rejse med din hund, men bare rolig. Vi har lavet en lille liste med ting du skal huske når du skal ud og rejse med din hund.

Hundeforsikring

Må man tage hund med på ferien? Få svaret her

Det er vigtigt at du husker at få tegnet en hundeforsikring inden du skal ud og rejse. Og du skal være opmærksom på om den forsikring du vælger er gældende i udlandet. Hvis du vælger en hundeforsikring hos alka så er du eksempelvis dækket fra afrejsedatoen og 3 måneder frem-. Du kan faktisk også se din alka hundeforsikring pris hvis du besøger deres hjemmeside.

Vand og mad

Når du skal rejse med din hund i lang tid, så er det vigtigt at du har sørget for både vand og mad til din hund til hele rejsen. Fyld gerne nogle flasker op, så du er sikker på at der er nok væske, da den ofte har brug for mere væske når i skal på ferie.

Husk og luft den

Sørg for at få luftet din hund løbende under selve rejsen. Planlæg eventuelt jeres madpauser med at hunden bliver luftet, så i kan udnytte jeres tid ordenligt.

Læs også artiklen: Invester i hoteller med crowdlending og crowdfunding

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *