Underholdning på hotellet – Her er 3 måder at blive underholdt på

Underholdning på hotellet – Her er 3 måder at blive underholdt på

Er du på ferie, og skal der bruges lidt underholdning om aftenen, eller til de dage hvor der er dårligt vejr? Det kan godt blive kedeligt hvis man skal holde sig indenfor, så derfor skal man være kreativ for at få det bedste ud af ventetiden. Derfor har vi samlet 3 måder du kan blive underholdt på, når du er på hotel.

Spil nogle spil på hotelværelset

Hvis man er lukket inde på et hotelværelse, så er det ikke altid lige nemt at finde på en masse gode ideer til hvordan man skal bruge sin tid. Derfor kan det være en god ide at have nogle fysiske spil med. Det er dog meget sjældent at man har andet end et spil kort med på sin ferie, da de store fysiske brætspil fylder ret meget i kufferten, hvilket naturligvis ikke er særlig praktisk. Derfor bør du overveje at hente nogle spil til telefonen, eller logge på hotellets WiFi og eventuelt spille nogle af de gratis spilhjemmesider der findes på nettet som eksempelvis disse matematikspil hvor du også kan finde en masse regnespil som er perfekt til børnene som skal til og i skole.

Læs bøger

Det er altid en god ide at tage nogle bøger med sig på ferien, så der er noget læsestof til turen. Især de dage hvor der eksempelvis er dårligt vejr og hvor man ikke har lyst til at begive sig udenfor en dør, er det en god ide at lukke sig inde med en god bog, og bruge flere timer på at læse i den, mens man stresser fuldstændig af. På den måde kan man hurtigt få tiden til at gå til at der enten er godt vejr igen eller til man går i seng.

Se hotellets aktivitetskalender

 Du bør tjekke om hotellet har en aktivitetskalender som eksempelvis denne hvor du kan se hvilke ting der sker på hotellet. Der er på flere hoteller en masse børneunderholdning hvis der er mindre børn med på ferien, mens der til de voksne kommer voksenunderholdning senere hen på aftenen, som sikre for sjov og ballade inden sengetid.  

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *