Sådan får du trænet på ferien – 3 kreative måder at træne på

Sådan får du trænet på ferien - 3 kreative måder at træne på

Skal du på ferie, og vil du gerne holde dig i form? Så er det en god ide at holde din træning vedlige, ved at være en smule kreativ når du er afsted, så du stadig kan få trænet, selvom du også gerne vil slappe af ved poolen og nyde en kold øl. Du kan eksempelvis tjekke stederne ud i Aalborg hvis det er der ferien skal skal være i år.

Start dagen ud med en kort løbetur

Hvis du er på ferie, og muligvis også er i et varmt land langt sydpå, så vil det være en god ide at starte dagen ud med en løbetur. Det behøver ikke at være en særlig lang løbetur, og den behøve faktisk ikke at være på mere end 10 minutter, men bare det at du sætter din krop i gang og får blodet til at pumpe, vil være nok til at du får afbrændt langt flere kalorier i løbet af morgenen. Derudover så er det også en stor fordel at løbe om morgenen fordi der er mest køligt, så der er mest overskud til at få den løbet, da man ofte har en tendens til at blive en smule dvasket i løbet af dagen. Sådan taber du dig hurtigt hvis du gør det hver dag, hvilket du kunne forsætte når du kom hjem igen fra ferien.

Svøm et par baner i poolen

Når du er på ferie, så er det ofte muligt at hoppe i poolen. Når du gerne vil holde dig i en fornuftig form, så bør du derfor hoppe i poolen og tage et par baner. Det kan fint være at du svømmer brystsvømning og at det går langsomt. Men når du alligevel er i poolen, så vil du afbrænde over dobbelt så mange kalorier ved at svømme, end hvis du bare ligger stille og roligt og plasker rundt, hvilket har en stor betydning for din form. Så vil du nemlig have afbrændt en masse ekstra kalorier som du enten kan bruge til at spise lidt mere sødt senere på dagen, eller til at holde din vægt stabil under ferien.

Få dine vitaminer og mineraler

Det er meget vigtigt at man altid får sine vitaminer og mineraler i løbet af sin ferie. Hvis man sveder meget, så vil man få svedt en masse af dem ud sammen med alt det væske man drikker, så derfor bør du huske at tage nogle med. Du kan eventuelt se denne liste med de bedste kosttilskud til vægttab hvor du kan få inspiration til hvilke kosttilskud du skal vælge til din ferie. Se flere råd omkring træning og sundhed på igodform.dk.

Indlægs forfatter: skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *