Tag hunden med på ferie

Tag hunden med på ferie

De store bekymringer omkring hvorvidt man bør anskaffe sig en hund eller ej, kan i rigtig mange tilfælde handle om at man ikke helt ved hvilke begrænsninger eller muligheder der ligger bag det store valg om at få en hund. Især de ferieglade danskere kan gruble over hvad man lige skal gøre, når man skal holde ferie og samtidig være hundeejer.

Omtanke er gode tanker

Går du rundt med overvejelserne om at anskaffe dig en hund, men holder du dig tilbage fordi du ikke helt kender til alle de ting der er forbundet med en hund, så må man mene at du er på rette vej til i første omgang overhovedet at kvalificere dig som hundeejer. Det er nemlig ikke alle der tænker det hele igennem fra start til slut før de anskaffer sig et kæledyr som en hund og nogle finder desværre herefter ud af, at en hund i hjemmet måske ikke helt var så smart igen.

Men det behøver faktisk ikke at være helt så besværligt at være hundeejer. Selvfølgelig er der nogle ting man bliver nødt til at være opmærksom på når man får hund, som f.eks. at der hver dag skal være aktivering og træning af hunden og at det helt sikkert vil blive din bedste ven hvis du lader hunden kommer ind under huden på dig.

De mange muligheder til dig lyst til ferie og hund på samme tid

Det der oftest falder i tankerne når man overvejer at få sig en hund er, hvorvidt det er muligt at holde ferie. Der er heldigvis gode muligheder for at kunne holde ferie – også uden at din hund skal på besøg i en hundepension mens du ligger og nyder solen.

Er du allerede der hvor du tænker disse tanker, så finder du ret hurtigt også frem til de mange løsninger der er for dig der gerne vil holde ferie, men samtidig gerne vil have hund. Mange har stor glæde af at tage afsted på den lidt mere primitive form for ferie som campingferier, men der er sågar Bed & Breakfast og bytteboliger i hele Danmark, hvor hunden også er velkommen.

Noget du bør sørge for at tjekke op på, hvis du gerne vil tage din hund med på ferie er, at der er tale om en hund der ikke er nervøst anlagt for dette, kan især give problemer for hunden der aldrig har været i en storby, hvis du pludselig slæber den med dig igennem Københavns pulserende liv med mange mennesker, busser og biler, samt høje lyde og fremmede indtryk generelt.

Indlægs forfatter: faktura_141

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *